Apa!!! 2013 hampir menjelma!!

Hye reader!! apo kabo?? hahax... yerr... lagi bpe hari je lagi kita nak sambut tahun baru..
WELCOME 2013!!
yeah~
Haa!! ape azam baru korang untuk tahun 2013 niyh??
huhux. na tahu apa azam baru Sya utk 2013 niyh?? nak?? nak?? ta pyh la kot.. hehe.. gurau cikit je.. haa.. azam baru Sya ialah :- jeng..jeng..jeng..

  • Belajar bersungguh-sungguh [jgn ckp je MESTI buat]
  • 8A dalam PMR [lepas tu nak blah dari Perak!! nak dudok kat Melaka pulak]
  • Bangon awal pagi [aish!! baloq liat tol]
  • Nak kumpul duit [na beli phone canggeh siket]
  • Nak gemokkan badan [biasela bdn kurus sgt..dah macam tinggal tulang je]
  • Nak ubah perangai [selalunye asyek naik angin aje..sampai org pon takot na dekat]
  • Study.. Study.. Study..

Result Oh Result!

Hallo!
Ary ni Sya nk Kongsikan kesedihan Sya dgn korang.. HUAAAAAAAAAAAAA T_T
result exam akhir tahun Sya terok..

mse exam Sya ada byk masalah. huhux.. itu la yg mengganggu Sya mse jwb EXAM.. dgn keadaan Sya yg sakit pd msa tu.. memang dah dijangka yg Sya akan dpt result yg teruk... tapi takpe... sekurang2nya.. Sya berkedudukan di TOP 5!!! ok la tu.. selama 9 tahun Sya sekolah... kedudukan exam Sya yg paling terok nombo 5.. dan dlm 9 tahun tu jgk dlm 3-4 kali kot Sya dapat nombo 1 dlm kelas.. Hoho...pandai jugak aku yerrr... hahax.. puji diri sendiri je yg Sya mampu.. hihix..
Target untuk exam kali ni 3A tpi dpt 1A je.. addoi... P.Islam n Geo cuma 3 markah je nk dpt A.. huhux.. sedey.. 
Tha pe.. niyh just END-YEAR-EXAM je.. belom PMR or SPM.. Sya akan usaha lagi untuk MANTOPkan lagi result exam Sya..
| USAHA TANGGA KEJAYAAN |

ok! itu aje Sya nk kongsikan dengan korang.. bye!


Aku Keliru


Ketika aku, sedang leka bermain dengan telefon bimbitku,
Aku terlihat, seseorang yang sedang memerhatikan aku,
Aku pun terkaku, fikiranku celaru,
Aku mula keliru, kerna

Jantungku berdegup laju dan hatiku berdebar
Pabila mata nya menatap mata ku, aku keliru
Hatiku tak keruan bila mengenangkan si dia
Peluh membasahi diriku di saat dia memandang diriku
Aku pun keliru, Aku memang keliru, Aku sangat keliru

Aku tersedar, dari lamunan bila diriku dihampirinya,
Aku tersenyum, aku mengenalkan diriku kepada dirinya,
Aku pun tertanya, Adakah ini semua,
Cinta pandang pertama, kerna

Jantungku berdegup laju dan hatiku berdebar
Pabila mata nya menatap mata ku, aku keliru
Hatiku tak keruan bila mengenangkan si dia
Peluh membasahi diriku di saat dia memandang diriku
Aku pun keliru, Aku memang keliru, Aku sangat keliru

Jantungku berdegup laju dan hatiku berdebar
Pabila mata nya menatap mata ku, aku keliru
Hatiku tak keruan bila mengenangkan si dia
Peluh membasahi diriku , aku pun mula keliru

Dan tiba, tiba aku mendapat balasan nota cintanya
Aku pun membaca dan terbukti bahawa dia
Suka padaku juga, cintaku dibalasnya
Aku sangat bahagia. 3x

#Sekarang ni pon Sya tengah keliru sebab Dy asyek curi2 pandang Sya#

^_^ Yey! Hang Out Lagi!!!! ^_^


Yo! What Up yo! hahax... korang sehat?? ALHAMDULILLAH kalau sihat.. hihix... pada 8/12/2012, Sya hang out lagi sekali dengan kwan2... hari tu Sya keluar dengan kwn2 kelas Sya je...
Tapi... kali ni Sya hangout dengan kwn2 lama Sya... iaitu :-
IZWANI | AINA NASUHA | ARIEF | ARIF NORDIN | NANI (my bbf mestila kene ade) | WAWA 
dan tak lupe juga...
| CIKGU MANAN MD ZAIN |
cikgu Manan ni dulu guru kelas Sya semasa Sya darjah 4 dan darjah 6. hihix.. hubungan kitaorg sangat rapat... dah mcm bapak dengan anak... hehex...


| Izwani Izhar |

| Arief | Izwani |

| Izwani | Wawa | Aina |

| Sya | Izwani |

huhux... yang best nye... Sya ngan Kwn2... tengok wayang cite THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN PART 2. huhux.. boleh tahan jugak la cite tuh... hihix...

ok la sampai sini saje Sya nk kongsikan cerita dengan para pembaca.. bye.. 


Kami Buddyz Kami Takkan Terpisah


Hai... Sehat ke kawa?? huhux.. Sya cuma nk kongsikan gelagat Sya dan kengkawan masa Last day dekat sekolah 2012.

Shafiqah & Syafiqah

Syafiqah|Arifah


opss gambar senget hehex..
ouch! my picture! so blurr! hahax
Sya : Nani, kenapa tunduk? malu ke?
Nani : bukan malu, org dok sebok siapkan ringkasan niyh.
Isma : ngee ~ 
Nani : Aish! kau niyh! sempat lagi bgi wink ~ 
Say wuuuuu~~
mase ni la jugak Sya nk tunjuk rajin.. qiqiqiqi
gunakan lah pen berjenama Faber-Castell..
Say emmm...

Ok itu saje... Tak boleh kongsi bnyak2.. hehex...
bye...

Hang out With My Friends !


Hai.. hehex.. Sya nak kongsi kegemberaan Sya dengan para pembaca.. 
Pada 10/11/2012 yg lepas, Sya keluar meraikan kegembiraan kami kerana sudah tamat persekolah sesi 2012 dan tamatnya final exam.. so kiranya hari tu kami buangkan rasa tension kami la... hehehex.

Mula2 Sya planing nk tengok wayang.. hurm.. tak jadi la pulak.. sebab takde kawan nk temankan Sya. kawan Sya yg sorang tuh dah beli tiket wayang awal.. iyela dy dtg awal dari Sya.. sepatutnye tunggu la Sya.. beli tiket tu same2... tengok sekarang sume tak menjadi...

Masa lunch... huhux.. ingatkan makan same2 rupe2nya 2 groups yg len p makan kat KFC .. T_T sedey la jugak.. Masa tengah makan tu dtg pulak kawan lama teman Sya dan kwan2 makan... haaaa... nak tahu Sya makan ape? Sya makan Chicken Chop.. hehex.. Then, tengah syok2 kami berborak dengan Aiman(kawan lama Sya msa sekolah rendah) ada sekumpulan lelaki ni dok meja depan kami.. asyek usha kami ja... ish3... tak patot2... ingat kami niyh syok kat depa ka? herh... tha kuase aku nk melayan..

Lepas makan Sya dan kengkawan dok pusing2 kat Tesco Taiping. sat tengok tudung la, tengok handphone la, tengok baju beg dan mcm2 lagi la... yg tha tahan tu kami ada pulak BODYGOURD yg tak perlu dibagi gaji.. hehe.. nak tawu sape? hahax. sape la kalo bukan kawan Lama Sya si AIMAN tula..

Lepas Sya and the friends puas pusing kat tesco tu kiteorg pergi Taiping Sentral pulak... semasa perjalanan kami nk ke sana, kami terserempak dengan Janatul (kwan Sya jugak).. Sya pelik la jugak sebab ape dy dudok sorg2 kat pintu keluar kat Tesco uh.. rupe2nya dy terpisah ngan ibu dy... maybe ibu dy ingat Janatul masih dengan kami kot.. sedey jugak Sya tengok dy.. Sya suruh dy call ibu dy, dy bagi tau yg tepon ibu dy abeh bateri.. pastu Sya suruh dy call ayah dy..dy kate pulak yg ayah dy tak pakai phone... huaaaT_T sedey nye bile Sya dengar...

Then, kami pon pergi la kat TS . haaa.. Nani( bff Sya) kata : huhux.. jom kite jalan2 cari pkwe.. hahahax..
 Sya cume gelak je... sebab Sya dah tekad KATAKAN TIDAK KEPADA COUPLE! hahahax... kiteorg pon jejalan la.. st masok kedai kasut la, kedai baju dan kedai perhiasan... huhux..  nak tahu Sya beli ape? jeng..jeng..jeng..
huhux.. sempat lagi Sya bergambar...

Sya dengan Neisa.. dekat karok!

Sya | Nani | Neisa
Ok! itu saja Sya nak kongsikan kepada para pembaca...
hehex... Sya puas sngt dpt jln2 dengan kengkawan... thanks friends! I Love You!

T-ARA =Sexy Love=


[Jiyeon] Geudaero meomchwoyo sexy love
Geueukhan nunbicheul gadeuk dameun sexy love
[Hyomin] Cheorongseong gateun naega heundeullyeo
Nangcheolhaetdeon nae saenggagi jigeum heundeullyeo

[Boram] I jjaritan bame tteugeoun nunbichi nal bureuneyo
([Qri] Ireoke nae mameul humchyeoga)
[Boram] Geogi meomchwoyo naegero wayo
Nae mameul ije badajwoyo

[Soyeon] Neon jeongmal sexy nun sexy ko sexy ip sexy love
Nae nunen modeunge da sexy
[Hyomin] Oh sexy eyes sexy nose sexy mouth don't you know
Oneul nan nega jeongmal sexy

[Soyeon] No no no no can you feel my love
Nae mameul neukkinayo (oh!)
[Eunjung] No no no no can you feel my heart
Naegerowa tonight night night

[Jiyeon] Jamkkanman meomchwoyo sexy love
[Hyomin] I gihoereul nochigi sirheoyo sexy love
[Jiyeon] Nae gyeote isseojwoyo geudaero
[Hyomin] Oneureun nareul tteonaji mayo geudaero

[Areum] Sigani gal surok geudaega nae maeume deureooneyo
([Qri] Geudaero naemami bul taolla)
[Areum] Geogi meomchwoyo nae nuneul bwayo
Nae soneul ije jabayo

[Soyeon] Neon jeongmal sexy nun sexy ko sexy ip sexy love
Nae nunen modeunge da sexy
[Hyomin] Oh sexy eyes sexy nose sexy mouth don't you know
Oneul nan nega jeongmal sexy

[Soyeon] No no no no can you feel my love
Nae mameul neukkinayo (oh!)
[Eunjung] No no no no can you feel my heart
Naegerowa tonight night night

[Areum] Geudaega naege waseo nae maeumeul humchyeogasseo ije eotteokhae I can't stop this feeling
Ne ne ne ne maeume kkok let let let's make a bomb
Neol bomyeon naega down up & down up & down

([Eunjung] Ah~)

[Soyeon] Neon jeongmal sexy nun sexy ko sexy ip sexy love
Nae nunen modeunge da sexy
[Hyomin] Oh sexy eyes sexy nose sexy mouth don't you know
Oneul nan nega jeongmal sexy

[Soyeon] No no no no can you feel my love
Nae mameul neukkinayo (oh!)
[Eunjung] No no no no can you feel my heart
Naegerowa tonight night night



ZeA - Phoenix -



[Kevin] Eodumsoge garyeojin
Gipeun mirosogeseo
Tto gatyeobeorin nal chaja Like before
[DongJun] Bichi nareul taewodo
Neon mageul su eobseo nan
Nae beopchikdaero modu boyeojulge

[MinWoo] Try to find the place where we belong
[KwangHee] Daga seolsu inneun geu gose
[HyungShik] Know that someday we will find our home
[Siwan] Nopi naraolla

[All]
Like a phoenix tteugeoun nalgaereul bultaeugo,
Like a phoenix ganginhan ma, mame daraolla.
Neukkil su isseo, i dosieseo tonight.
We gonna get you get you get you with the fire burn
Fire fire fire burn f..F..F..F.. Fire burn,
F..Fire fire burn f..F..F..F..F..F fire burn

[JunYoung] Geu modeun geol beoryeodo
Kkeutkkaji nan gagesseo
Tto doedoragal sun eobseo Like before
[Kevin] Jichyeobeorin yeonghonui
Kkeutnaji anheul Try
[DongJun] Deo geochimeobsi modu boyeojulge

[MinWoo] Try to find the place where we belong
[KwangHee] Igeon jeoldaejeogin mesiji
[HyungShik] Know that Someday we will find our home
[Siwan] Bulgeun taeyangwiro
[All]
Like a phoenix tteugeoun nalgaereul bultaeugo,
Like a phoenix ganginhan ma, mame daraolla.
Neukkil su isseo, i dosieseo tonight.
We gonna get you get you get you with the fire burn
Fire fire fire burn f..F..F..F.. Fire burn,
F..Fire fire burn f..F..F..F..F..F fire burn
[Kevin] Jayuropge Fly
Deo naraolla High
[DongJun] Neorpge pyeolchyeojin
Sesangwiro ([Taehun] Yo! Check it out)
[Taehun] Naega soyuhan isesangeul
Nuguboda deo keun isangeul
Neoneun jeoldae molla ra, ra So I have a new law, law, law
[Heechul] Teureul kkaebusuneun sungane nan yonggamhae
Du nalgaereul pyeoneun challaui geu sungane
Banghaehaneun muriga itgeon eopgeon gane naneun gyesok jiljuhae geu gonggane
[All]
Like a phoenix tteugeoun nalgaereul bultaeugo,
Like a phoenix ganginhan ma, mame daraolla.
Neukkil su isseo, i dosieseo tonight.
We gonna get you get you get you with the fire burn
Fire fire fire burn f..F..F..F.. Fire burn,
F..Fire fire burn f..F..F..F..F..F fire burn
Fire f..F.. Fire burn f..F..F..F.. Fire burn,
F..Fire fire burn f..F..F..F..F..F fire burn


Jo Kwon - I'm da one -


Nagateun style manchi anchi oensonjabido like it like it
Just follow me now gominhajima neon wae tto gidarina a a a
Nalttara girls girls girls modu soneul wiro
Heundeureo boyz boyz boyz jwauro ro
Nalttara girls girls girls soneul haneul wiro
Heundeureo boyz boyz sorichyeo sorichyeobwa
Uuu uuuu uu~ uuu uuuu nal deo wonhaebwa
Uuu uuuu uu~ uuu uuuu o o o
So come on bring it on naege wanggwaneun eobtjiman
I’m da one i’m da one nae ireumeul bulleobwa maeiri haengbokhaejilkkeoya
Uuu uuuu uu~ uuu uuuu o o o
Aigateun mam i got power jeouldo kaldo i don’t need it
Dasi bareul matchwo gachi georeoyo o haengbokhaejilkkeonikka a a a
Nalttara girls girls girls modu soneul wiro
Heundeureo boyz boyz boyz jwauro ro
Nalttara girls girls girls soneul haneul wiro
Heundeureo boyz boyz sorichyeo sorichyeobwa
So come on bring it on naege wanggwaneun eobtjiman
I’m da one i’m da one nae ireumeul bulleobwa maeiri haengbokhaejilkkeoya
Yesulgachi ni sowoni da irwojil
Geu nari olgeorago
Everyday i pray neoman saenggakhae maeil
Gamdongeul jugesseo
New york, london, paris to ibiza
Bangkok to shanghai, tokyo, straight to seoul!
So come on bring it on naege wanggwaneun eobtjiman
I’m da one i’m da one nae ireumeul bulleobwa maeiri haengbokhaejilkkeoya
Uuu uuuu uu~ uuu uuuu nal deo wonhaebwa
Uuu uuuu uu~ uuu uuuu o o o

Shinee - Dazzling Girl -


[Jonghyun] Oh~ Yeah~ Woo~ She’s Dazzling Oh~ Yeah~
[Taemin] Utsumuiteta rainy day
Boku wo yobisamasu koe
[Onew] Hui ni kakaru niji mitai
Kimi ga waratteta
[Jonghyun] Kono kimochi wa nani? Maebure mo naku
Kimi ni deatteshimatta tokikara
[Key] Nandaka kurushii doukashiteru
[Jonghyun] Dounika narisou
[All] Dazzling girl dazzling love ai ai ai
Korewa korewa love
Dazzling girl dazzling love ai ai ai
Korega korega ai ai
[Jonghyun] Kimi wa nante beauty
[Key] Kimi wa nante cutely
[Onew] Kimi wa nante pretty
[Taemin] Kimi wa nante lovely
[Key] Aenai hi wa rainy day
[Onew] Kimi wo egakeba so happy
[Jonghyun] Kuchizusamuyo melody
[Minho] Kimi ni todokebaiina yeah
[Jonghyun] Kono kimochi ga mata ukandeyuku
Darenimo tomerarenaikurai
[Onew] Hontou ni kurushii dousurebaii?
[Taemin] Dounikanarisou
[All] Dazzling girl dazzling love ai ai ai
Korewa korewa love
Dazzling girl dazzling love ai ai ai
Korega korega ai ai
[Minho] Madowasu youna shisen ga cool
Tada tsuku yoyusae wa nai
Boom boom boom pow
[Key] Sou give me give me give me
Kimi kimi kimi ni oboreteru now
We kimi ni hamatte kara crazy
Take you become me baby?
[Minho] Sou boku wa kimidakeno monode
Boom boom boom pow
[Jonghyun] Tatoeba toku daremo shiranai
[Onew] Kimi to boku no world sagashini ikou
[All] Dazzling girl dazzling love ai ai ai
Korewa korewa love
Dazzling girl dazzling love ai ai ai
Korega korega ai ai
[All] Dazzling girl dazzling love ai ai ai
Korewa korewa love
Dazzling girl dazzling love ai ai ai
Korega korega ai ai
[Jonghyun] Kimi wa nante beauty
[Key] Kimi wa nante lovely
[Onew] Boku wa nante happy
[Taemin] Sekai wa nante suteki

Kara Pandora



[All]
Up and up ah ah~
Up and up ah ah~
[Jiyoung] Kamchul su eom-neun geoya
Ni nunbichi heundeullyeo
[Nicole] Myohan shiseon so-ge
Shimjangi ttwiigo isseo
[Hara] Keochin sum sori-ga chokka-geul
Ja-geu-khae crush crush
[Seungyeon] Jamkkan-man geo-gie meomchwoseo
Ttokbaro barabwahbwah
Sumkyeo-on jinshi-reurije da boyeojul-ke.
[Gyuri] Ja nae mameul jababwah
[All]
Neukkyeobwah close to you and close to you
Modeunkeol da jul-ke
Nae-ga boini close to me and close to me
Kajyeo-ga nal
[All]
Up and up ah ah~
Up and up ah ah~
Up and up ah ah~
[Gyuri] Yeo-gi-ga kkeuchi anya
Neon ajing moreul keoya
[Seungyeon] Ajing nae dae-hae
Bando an boyeojwosseo
[Hara] Nae sogane i-nneun bimi-reul
Umkyeojwo crush crush
[Jiyoung] Eotteon-i eoseolpeun pyeonkyeone
Keommeokko kaji mara
Seodbureun pandane nae soneul nohchijima.. Ja
[Nicole] Nae jeonburarabwah
[All]
Neukkyeobwah close to you and close to you
Modeunkeol da jul-ke
Nae-ga boini close to me and close to me
Kajyeo-ga nal
[All]
Up and up ah ah~
Up and up ah ah~
Up and up ah ah~
[Jiyoung] Keurae bwaht-ji geureom dwaeht-ji
Iboda eotteohke mwol deohae
[Hara] Nae-ga da-gakajanha ja oh kakka-i
Deo jo-geumman deo kakka-i
[Nicole] Stress neon da jwodo mothae
Mwol gidae-hani next time?
Waeh odo kado mothae bingbing
Shi-gani ka-unteu da-un chaekkag chaekkak
[Gyuri] Han-chameul gidaryeosseo
[Nicole] Neoigil baraewah-sseo
[Seungyeon] Wahnbyeokhagil bi-reo
[All]
Neukkyeobwah close to you and close to you
Modeunkeol da jul-ke
Nae-ga boini close to me and close to me
Kajyeo-ga nal
[All]
Up and up ah ah~
Up and up ah ah~
Up and up ah ah~

Sya tha Sanggop

Sya terlalu sygkan sahabat baik Sya ... iaitu Nuraini... Sya tadi terseksa tau tengok Nani buad mcm tu.. Sya pon rasa sakit jgak... Nani kan pernah janji yg Nani tha kan buad lagi perkara uh.. ingat tha kite penah janji nak fly g overseas same2.. kite nak terbang ke Newyork kan?? Nani jgn la biar Sya pergi sorg2.. Sya nak pergi dengan Nani je... :) so please kali niyh kalau Nani ader masalah jgn ambil  jalan mudah dengan cuba untuk M_ _ _ _ _ _ h d_ _ _ i eak... tha cium bau syurge nani.. tolong la isgtifar Nani.. ingat Allah.. Nani jgn pikir itu semua salah Nani.. Nani tha salah pon... Nani jgn ambek keputusan terburu k? Kite Kwan sampai akhirat kan?! tape.. hari ni diorg bahagia sebab diorg dapat sakitkan Hati Nani.. takpe.. satu hari nanti org lain akan buad perkara yg sama dekat Dia.. Nani kena kuatkan semangat keyh! kami semua sedia membantu Nani.. kiteorg akan cuba tolong Nani berubah.. INSYAALLAH!


Armada -Cinta itu Buta- ost cinta buta


Salahkah bila aku mencintaimu
Dan berharap engkau kan jadi milikku
Walau banyak yang bilang kau tak pantas untukku

Sayang ku mohon jangan tolak cintaku
Jiwa ragaku ini hanya untukkmu
Aku rela berkorban demi cintamu itu
Biarlah orang berkata apa
Manusia tiada yang sempurna
Kuterima kau apa adanya
Yang penting aku bahagia


_best lagu niyh... Sya suke lagu niyh sebab tadi Sya tengok cite Cinta Buta at TV3_

Najwa Latif -Kosong-



Kau melihat diriku
Seperti sesuatu
Yang mencabar dirimu
Akal dan mindamu
Kau mendustaiku
Kau bilang mereka tak tahu
Siapa diriku
Sedangkan kau juga begitu

Segala kata cacian
Yang telah engkau berikan
Membuatku rasa kosong kosong
Setiap detik diperhatikan
Kau cari cara putar belitkan
Kau jadikan diriku kosong kosong
Kini aku bangkit
Membuktikan yang ku tak sakit
Dengan segala perit yang kau berikan
Kini aku pantas berjalan
Bergerak ke hadapan
Dan akan ku buktikan
Siapa diriku yang sebenar
Oo Oo
Kosong kosong
Segala kata cacian
Yang telah engkau berikan
Membuatku rasa kosong kosong
Setiap detik diperhatikan
Kau cari cara putar belitkan
Kau jadikan diriku kosong kosong
Segala kata cacian
Yang telah engkau berikan
Membuatku rasa kosong kosong
Oo Ooo

Sya suka lagu ni!

Najwa latif Ft Sleeq -Untuk Dia-



Kuatkan radio, kuatkan radio anda
Kuatkan radio, kuatkan radio
Aku yang patut, yang patut
Memberinya segala
Kerna aku mampu
Ya aku mampu
Melakukan apa-apa saja
Untuk dia (hey) Untuk dia (hey) Untuk dia (hey)
Untuk dia (hey) Untuk dia (hey) Untuk dia (hey)
Untuk dia (hey) Untuk dia (hey) Untuk dia (hey)
Dia penuh gaya, semua pun nak bayar
Memang selalu belanja
Mungkin anak orang kaya
Kadang kala pabila
Dia ke Singapura
Tak duduk rumah saudara
Dia inginkan Shangrila
Bertemu di Facebook
Beberapa hari kemudian
Mungkin gua comel kot
Ajak ku jumpanya di KL, Ooh KL
Oh lupa bilang gadis ni KL
Tak cakap kosong dia memang begini
Akhirnya dapat tahu dia punyai lelaki
Lelakinya pula kan bawa Mercedez
Apa saja dia minta dia memberi tetapi
Aku yang patut, yang patut
Memberinya segala
Kerna aku mampu, ya aku mampu
Melakukan apa-apa saja
Untuk dia (hey) Untuk dia (hey) Untuk dia (hey)
Untuk dia (hey) Untuk dia (hey) Untuk dia (hey)
Untuk dia (hey) Untuk dia (hey) Untuk dia (hey)
Engkau punya gaya
Walaupun tak kaya
Bukan paras rupa yang aku pandang sahaja
Mungkin kau lihat ku
Ku banyak berbelanja
Tapi sebenarnya ku biasa-biasa saja
Bertemu di muka buku
Ku jatuh hati padamu
Bukan tak nak mengaku
Tapi hati rasa malu
Senyum mu menawan menawan
Kau buat hatiku tertawan
Ada sesuatu yang kau perlu tahu
Tentang diri aku dengan lelaki itu
Meski dia bisa beriku apa sahaja
Tapi itu semua tidak boleh beri bahagia (bahagia)
Itu bukan segalanya
Aku yang patut, yang patut
Memberinya segala
Kerna aku mampu
Ya aku mampu
Melakukan apa-apa saja
Untuk dia (hey) Untuk dia (hey) Untuk dia (hey)
Untuk dia (hey) Untuk dia (hey) Untuk dia (hey)
Untuk dia (hey) Untuk dia (hey) Untuk dia (hey)
Jadi engkau yang patut, yang patut
Memberiku segala
Kerna engkau mampu, ya engkau mampu
Melakukan apa-apa saja
Untuk aku (okay)
Untuk aku
Untuk aku
Untuk aku (untuk kamu)
Untuk aku
Untuk aku
Untuk aku
Untuk aku

Najwa Latif -AdaMu-



Merenung ke luar jendela
Melihat kebesarannya
Mensyukuri segala nikmat
Yang dikurniakan di dunia

Kau berikan ku kekuatan
Tuk berpegang pada jalan
Walau penuh dengan cabaran
Ku tahu ku adaMu Tuhan

Kerna kau yang satu
Yang setia bersama ku
Dikala ku jatuh ku bangkit kernaMu
Ku tahu ku adaMu disisi ku selalu
Bantulah hambaMu mencari keredhaanMu

Ku tahu ku adaMu
Ku adaMu selalu

Kerna kau yang satu
Yang setia bersama ku
Dikala ku jatuh ku bangkit kernaMu
Ku tahu ku adaMu disisi ku selalu
Bantulah hambaMu mencari keredhaanMu

Ku tahu ku adaMu
Ku adaMu selalu

ku merenung ke luar jendela
Melihat kebesarannya
Walau penuh dengan cabaran
Ku tahu ku adaMu Tuhan





Tutorial untuk Adek Nur Solehah. (:

1. adek kena bukak dashboard dulu.
2.lepas tu, adek nampak tak tetapan? kalau tak nampak sangat tengok gambar dibawah.

lepas tu...

paz tu adek nak TAJUK kan? haaa! adek tekat je edit

adek tulis la name yg adek nak tulis tu

paz klik tu semuanya sudah beres..

*Akak tak tahu yg mana satu adek tanye kat fb ary uh. so akak ada lagi satu nak bagi tau kat adek..

1. macam besa ja.. adek pergi kat dashboard.
2. Lepastu, adek nampak tak TEMPLAT/TEMPLETE? kalau tak nampak adek tengok gambar at bawah.




lepas dah tulis nama yg nak tukar uh tekan la PRATONTON kalau ok just tekan SIMPAN TEMPLAT

sekian, terima kasih.


perasaan Cinta



Perasaan cinta itu dimulai dari mata, sedangkan rasa suka dimulai
dari telinga.
Jadi jika kamu mahu berhenti menyukai seseorang, cukup dengan menutup telinga. 
Tapi apabila kamu Coba menutup matamu dari orang yang kamu cintai, cinta itu berubah menjadi titisan air matadan terus tinggal dihatimu dalam jarak waktu yang cukup lama.


Joongki so Cute









Joong Ki Oppa Fwiting!