Giveaway Cutie Bloggies by AfrinaTarmizi aka Missrainxx

Click barner untuk join this simple giveaway


Hi! Annyeong! Ok! For your information. Sya menjadi salah seorang Sponsor GA Cutie Bloggies by Afrina Tarmizi dan bagi Sya menjadi sponsor adalah pengalaman pertama buat diri Sya! apa lagi Kawan! Jom Ramai-ii join first GA by Afrina ni.. Banyak hadiah yang menanti untuk diri anda.

Title Blog : .| Sya Fi Qah |.
Warna blog : Pink Purple
Tema blog : Kpop [Luhan_EXO-M]
saya mula berblogging : 2011
saya akan updated bila : bila-bila masa.. [time free]


{ Hi.. nama saya Nur Syafiqah binti Safiee. panggil je Sya. Ok! first time dah ada blog, masa tu form 1. terjebak dengan gelaja berblogging ni daripada kawan Sya. dia ada ajar Sya berblog. Bila Sya dah pandai sikit, Sya pulak yang tolong kawan Sya edit blog dia. Hohox. walaupun masa tu Sya just guna simple template tapi hiasan blog Sya.. fulamak... banyak sangat. sampai berat blog Sya. ada satu hari tu Sya godek-ii google nak cari template yang dah siap di edit. Nasib baik jumpa yang berkenan di hati. hoho. time tu happy sangat-ii. Tapi sekarang Sya guna blogskin. mula-ii nak edit code blogskin ni perasaan takut menghantui Sya. iyela.. Sya bukannya genius sangat tentang code-ii ni semua. Tapi Sya memberanikan diri untuk cuba edit code blogskin. Akhirnya! berjaya jugak. ini semua berkat kesabaran Sya. thanks jugak kepada blog-ii yang sedia membantu blogger yang amatur seper Sya.TAPI sekarang ni Sya tengah cuba nak edit code blogskin Sya menjadi washed denim template. itu yang memeningkan kepala Sya. hoho.

Ok! Apa yang Sya suka.. mmm... Sya suka 12 member of EXO! yeah! ade orang kata Baekhyun tak handsome!? Aiyy.. bagi Sya dia handsome + cute lagi tuh! Ok terus terang Sya kata, Sya mula minat Exo masa Album Exo-Xoxo kiss & Hug. nak tahu sebab apa? Sebab album ni member Exo memakai baju uniform sekolah.. AUMM~ itu yang buat Sya jatuh hati dengan kumplan Exo.Sebelum Sya jatuh hati dengan kumpulan Exo, Sya minat dengan kumpulan Boyfriend! yeah! Minwoo oppa n Jeongmin oppa! maaf sebab Sya dah curang.. *sob*sob. Kumpulan ni macam nak Sunyi je?? erk.. Lagu baru pon tak de.. itu yang peminat lari tuh.. hihi.. Ok! yang kedua~ Sya suka sangat-sangat tengok cerita RUNNING MAN.. peminat setia! dari Ep 1-174 Sya dah tengok! hihi >_< semuanya best! dalam RM, Sya suka sangat-ii Monday Couple! dulu Sya ingat Kang Gary & Song Ji Hyo betul-ii pasangan bercinta. tapi diaorang bercinta hanya dalam rancangan Running Man aje. *sob*sob. Kim Jong Kook & Two Kids.. hahax.. Suka tengok Sparta ni marah anak-ii buah dia. Yoo Jae Soek kadang-ii suka, kadang-ii tak suka. tengok keadaan. Tapi bila lagu Yoomes Bond dah mula hahax memang best! Tiger & Giriffe >_< kesian Kwang Soo asyik kena buli dengan member running man yang lain TAPI bila mengkhianat member RM time itu rasa menyampah pun ada! Tamba-ii lagi kalau Kwang soo betray dengan Song Ji Hyo. kesian Ji Hyo!

Ok! itu la kalau Sya bukak cerita panjang berjela lah jawabnya. hihix. itu saja Sya nak kongsikan kepada anda :) }

Sya nak :-

  • RM 10
  • Shawl

Saya tagged -- > | Lauryn | Pyka | Schaa | Baek | Farah | Ifa