January's Giveaway by Nurizyan & Farisah


tekan banner kat atas ni untuk join yee :)

Holla~ holla~ hihi.. oke.. cuti sekolah dah nak dekat habis~ so sekarang ni berlangsung la GA musim baru~ kepada adik-adik, kakak-kakak & abang-abang yg kat luar sane tu.Jom la sertai JANUARY'S GIVEAWAY BY NURIZYAN&FARISH ^^ banyak hadiah yang menanti buat anda semua~ Jom kita jelajah hadiah yang bakal menjadi milik anda ~ ^^

 Tarikh Penting
  • 30 Jan 2014 (Tamat GA)
  • 8 Feb 2014 (pengumuman pemenang Top Refferal dan Entri kreatif)
  • 15 Feb 2014 (pengumuman pemenang Random)

Giveaway ini terbahagi kepada TIGA KATEGORI iaitu :-

  • Top refferal
  • Entri paling kreatif
  • Random.org 
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Lebih 50 hadiah untuk dimenangi

Lebih 100 pemanang Dicari


*ps :- harap menang entri kreatif* 

7 comments:

Izyan said...

maaf ye ada pembetulan utk syarat no.4 :)http://losingmymelody.blogspot.com/2013/12/januarys-giveaway-by-nurizyan-farisah.html

Mong Sya said...

Oke~ done ^^

Izyan said...

wahh kreatif ni >< ada peluang nak menang ni

Mong Sya said...

hihi.. TQ-ii.. amin~ harap sgt boleh menang.. nak sgt button badge tu ^^ kalo x pon menang exo pencil box >.<

Izyan said...

btw kan saya ada buat pertukaran. exo-k car growl pvc saya jadikan hadiah untuk top refferal. sorry ye. penat awak buat gmbr2 tu. takp yh tukar pun x pe. :)

Mong Sya said...

oke~ done edit~ ^^

Mohd Noor Shawal Bin Mohamad said...

Selamat bersegmen & Gud Luck.. ^^ datang sini nak berkela jap.. :)

Jemput join GA SHawal.. :D

AwesomeJanuaryGiveaway