SURPRISE GIVEAWAY BY MISS1826


Hello~ selamat petang! hari ni 31/12/2013~ last day for 2013~ TT_TT tak sangka sekejap aje rasanya bumi ni berputar~ pejam-celik-pejam-celik dah nak masuk tahun 2014~ So apa azam baru korang?? Azam baru Sya? erk.. nnti Sya buat entry pasal azam Sya..hoho.. oke tak moh cerita panjang~ berbalik kepada TAJUK ASAL~ oke. tadi Sya bukak la home page *Betul ke ayat tu? -_- and then Sya terbaca~

click gambar untuk lebih jelas.

ape lagi~ Sya pon click la... lepas baca entry Si Dia yg AWESOME tu baru Sya click banner penganjur^^ 
masuk aje blog penganjur Sya dengar ada lagu yg Sya suka sgt-ii ^^ haa.. tawu tak lagu ape yg Akk ni letak? One Direction-Story Of My Life hoho \\^O^// suka-ii. Oke.. jom kita berkenalan dengan the owner~


Hoho~ Sya doakan result akk cemerlang^^ 

Sian akk ni~ baru ada 29 follower~ Hye~ awak yg kaki BLOGWALKING tu~ Jom terjah blog akk yg awesome ni~ lepastu Follow yer^^

Huh.. rest jap~ haaa..itu je kot Sya nk terangkan pasal blog Akk yg cute ni^^  So... nampak tak banner yg cute-ii tu? haaa... click aje untuk join:) 


Tamat pada : 28/02/2014
ada banyak masa lagi kalo nak join~

Click gamba untuk lebih jelas~


Sekian, terima kasih.




5 comments:

Dia Nadia said...

ada penambahan sponsor.. hope boleh ikut syarat sponsor k..

good luck.. :)

Mong Sya said...

Oke~ thanks bagi tahu~

Dia Nadia said...

good luck!!! promote la kat rakan2 yg lain sbb ada top referral..

Mong Sya said...

Insyaallah nnt Sya promote kan ^_^

dia nadia said...

ada syarat baru untuk GA ni.. tolong like fanpage miss1826 yang baru buat ni..
https://www.facebook.com/miss1826blog

thank you..